Member

WORD OFFICIEEL LID VAN NCOBB / ICN BELGIUM!

Toegang tot NCOBB & ICN Worldwide wedstrijden

Lid zijn van de NCOBB is verplicht om je in te schrijven voor alle lokale evenementen van de NCOBB, en alle Belgische atleten hebben een actief lidmaatschap nodig om deel te nemen aan internationale ICN evenementen en wedstrijden. Met de NCOBB app kun je eenvoudig registreren en betalen voor deze evenementen, toegang tot de NCOBB app is inbegrepen in je lidmaatschap.

Toegang tot onze online community

NCOBB streeft ernaar een ondersteunende omgeving te bieden aan alle natural bodybuilders en fitnessenthousiastelingen. Onze NCOBB app is ontwikkeld om een actieve online community te bieden om je te helpen je bodybuilding- en fitnessdoelen te bereiken!

Toegang tot onze wedstrijd- en poseerseminars

We proberen niet alleen atleten online te ondersteunen. Maar voorzien ook momenten doorheen het competitiejaar waar alle NCOBB leden welkom zijn om informatie omtrent hun divisie of wedstrijd op te doen. Naast het overlopen van het sportief reglement, is er ook de mogelijkheid om een posing les mee te volgen alsook in contact te komen met andere leden en coaches binnen de NCOBB community!

Help onze activiteiten te financieren

Jouw jaarlijkse betaling helpt onze vzw om geld te sparen en te investeren in betere trofeeën en medailles. Het laat ons ook toe om onze Belgische atleten die deelnemen aan internationale wedstrijden te sponsoren via een compensatiefonds en om het aantal actieve anti-dopingtesten tijdens het competitiejaar te verhogen!

Op deze manier kan natural bodybuilding verder groeien in België!