Contest & Posing Seminar #1 2024

Op 13 april organiseren we ons wedstrijd & poseerseminar in @contextgym (Brieversweg 185, 8310 Brugge).

We duiken in de ins en outs van het deelnemen aan wedstrijden met NCOBB en ICN Worldwide, het kiezen van de juiste divisies en categorieën, waar je op moet letten op de wedstrijddag en hoe je ervoor zorgt dat je lichaamsbouw het beste tot zijn recht komt op het podium!

NCOBB/ICN Belgium officials (president, vice-president en hoofd jurylid) zullen aanwezig zijn om antwoord te geven op je vragen en we zijn ook vereerd om onze posing instructeurs voor dit evenement te verwelkomen: @alina.mas.be en onze ICN Vice Wereldkampioenen @unity_arthur en @pumping_jos . We zullen ons best doen om informatie te geven in het nederlands, frans en engels.

Het seminar is gratis voor al onze NCOBB leden als je een geldig lidmaatschap hebt voor 2024.

Aanmelden is verplicht via de NCOBB app (klik op ‘Event Registration’) zodat we de poseergroepen goed kunnen voorbereiden!